Splendid Pliss
Splendid Pliss
Perfect voor kunststof kozijnen

Heeft u kunststof kozijnen en bent u op zoek naar de juiste zonwering?! Zoek dan niet verder. De perfecte oplossing voor kozijnen is de Splendid Pless van Keje Raamdecoratie.

De Splendid Pliss is raamdecoratie op magneetband en is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen. Bij het monteren van de Splendid Pless hoeft er namelijk niet in het kozijn geboord of geschroefd te worden. Daarnaast wordt de raamdecoratie gemakkelijk op maat gemaakt.

Het unieke raamdecoratieproduct wordt in het kozijn geplaatst en is voorzien van geïntegreerde handgrepen die het bedienen van de Splendid Pliss zeer gemakkelijk maken. Hierdoor bent u af van bediendingskoorden die in de weg hangen. De geïntegreerde bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. Doordat de raamdecoratie in het kozijn wordt geplaatst is het ook de perfecte mogelijkheid voor draaikiepramen. U haalt door middel van de Splendid Pliss het optimale uit uw draaikiepraam!

Daarnaast is er keuze uit verschillende geplisseerde stoffen in verschillende kleuren van semi-transparant tot verduisterend. Alles is mogelijk! Liever geen geplisseerde stof maar lamellen? Ook dat is mogelijk. De Latende is een 25 mm aluminium jaloezie, geïntegreerd in een aluminium frame. Ook hier is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren.

Kom langs voor meer informatie en alle mogelijkheden van de Splendid Pless, of neem contact met ons op!